voice and sms API
16 IAN

Dillo - GET CLOSER TO YOUR CUSTOMERS, GET IN TOUCH!

O SOLUTIE BUSINESS CREATA DE CATRE DEZVOLTATORI, PENTRU DEZVOLTATORI!

Dintre toate proiectele dezvoltate pana acum, Dillo este produsul cel mai "iubit" de companiile din toate industriile si din toata lumea. Deoarece este o solutie fiabila si usor de integrat in aplicatiile lor software, care sustine in totalitate afacerea lor si pastreaza logica din spatele acestora.

CE REPREZINTA "Dillo"?
VOICE si SMS API
Dillo este o platforma de API-uri, care permite expedierea a milioane de Sms-uri si Apeluri Vocale, in toate colturile lumii.
Cu API-urile de la Dillo poti crea tot ceea ce iti doresti, fara compromisuri si cu minimul de efort!

CU CE TEHNOLOGII A FOST DEZVOLTAT?
Inca de la inceput, ne-am propus ca Dillo sa devina un produs scalabil, securizat si puternic din punct de vedere al volumului de comunicari trimise prin intermediul API-urilor, motiv pentru care am folosit cele mai noi tehnologii in dezvoltarea lui.
Experienta si implicarea echipei noastre de dezvoltare a facut din produsul Dillo exact ceea ce ne-am dorit noi, dar si colaboratorii nostri.

CARE SUNT PRINCIPALELE AVANTAJE?
1. RAPID - poti trimite cu usurinta milioane de comunicari prin Voce sau SMS, in acelasi timp.
2. DE INCREDERE - fiecare mesaj trimis prin API-urile Dillo este important pentru noi, motiv pentru care iti garantam o livrare de 99,99%.
3. EFICIENT - poti tine legatura cu clientii actuali sau poti genera noi lead-uri in cel mai scurt timp, fara sa fii nevoit sa implici multe resurse.
4. DE CALITATE - trimiti mesaje vocale cu Text-To-Speech in mai multe limbi, toate de o acuratete impecabila.
5. PERSONALIZAT - poti personaliza mesajele trimise prin API, pentru a oferi clientului o experienta unica.

Comunicarile prin Dillo te ajuta sa te conectezi cu oameni, locuri si lucruri care conteaza cu adevarat pentru afacerea ta.

voice and sms API

INDUSTRII CARE IUBESC PRODUSUL "DILLO"

1. TRANSPORT SI LOGISTICA - companiile de curierat, transport si logistica isi pastreaza clientii la curent cu ajutorul alertelor/notificarilor trimise prin Voice sau SMS. Creste eficienta serviciilor de transport folosind noile canale de comunicare Dillo!
Afla mai jos cum folosesc companiile de transport servciile Dillo:
✔ Alerte cu noile locuri de munca, trimise catre angajatii care au abilitatile necesare;
✔ Alerte catre angajati sau clienti cu privire la modificarea programului de munca;
✔ Notificari de resetare a parolei;
✔ Balance alerts sau biling reminders;
✔ Trigger appointment reminders din CRM;
✔ Notificari de actualizare a unei comenzi (statusul comenzii).

2. SERVICII FINANCIARE - companiile din domeniul financiar investesc in inovatie si servicii de calitate. In domeniul financiar comunicarea in siguranta cu clientii este cea mai importanta. Comunica in siguranta cu Dillo!
Afla mai jos cum folosesc companiile din acest domeniu servciile Dillo:
✔ Dubla autenficare;
✔ Recuperare parola;
✔ Activare servicii online;
✔ Alerte istoric tranzactii;
✔ Notificari program de lucru special;
✔ Alerte de securitate.

3. COMUNICARE SI MARKETING - serviciile Dillo te ajuta sa ajungi la clienti din diferitele colturi ale lumii. Adauga un strop de inovatie si personalizare in campaniile tale de marketing!
Afla mai jos cum folosesc agentiile de comunicare si marketing servciile Dillo:
✔ Notificari catre echipa de vanzari cu noi lead-uri aparute;
✔ Sondaje de satisfactie cu ajutorul Sistemelor Vocale Interactive sau SMS;
✔ Campanii de fidelizare prin Sms sau Voce;
✔ Campanii de promovare servicii/produse.

4. HEALTHCARE - elimina introducerea manuala a datelor si primeste automat confirmarea/anularea programarilor in programul EHR (electronic health record). Dillo este solutia spre o comunicare sanatoasa cu pacientii tai!
Afla mai jos cum folosesc clinicile si spitalele serviciile oferite de Dillo:
✔ Appointment remiders - trimite mesaje relevante prin Sms sau Voce (reminder programare, reminder tratament medicamentos, ridicarea rezultatelor de la analize etc.);
✔ Programe educationale - ajuta pacientii sa-si atinga obiectivele de sanatate prin programe interactive de educatie medicala;
✔ Servicii de ingrijire preventive - informati pacientii si completati lista de programari pentru ingrijirea preventiva;
✔ Campanii de follow-up - solicita parerea pacientilor tai prin Sms sau Voce.

5. RETAIL, ECCOMERCE - campanii de fidelizare clienti sau promovare servicii/produse Automatizeaza comunicarea cu clientii tai cu API-urile Dillo!
Afla mai jos cum folosesc cei din industria Retail serviciile oferite de Dillo:
✔ Campanii promotionale - trimite mesaje relevante prin Sms sau Voce (coduri de oferta, reduceri promotionale);
✔ Notificari de confirmare - expediaza in timp real mesaje de confirmare a platii sau a efectuarii comenzilor online, prin Voce sau Sms;
✔ Notificari de livrare - informati clientii cu privire la termenul de livrare si furnizati codul de urmarire a comenzii prin Sms;
✔ Mesaje pentru abandonul cosului de cumparaturi - trimite notificari rapide si in timp real, pentru a diminia abandonul cosului de cumparaturi;
✔ Comunicari care anticipeaza intentia cumparatorilor - analizeaza comportamentul cumparatorilor tai, identifica nevoile si trimite notificari de solutionare a acestora;
✔ Campanii de follow-up (rating) - solicita parerea clientilor tai prin Mesaje Vocale Interactive sau Sms.


INCEPE SA INOVEZI CU DILLO!

Daca ai o idee sau o aplicatie software care poate fi completata de serviciile de comunicare prin Sms sau Voce, apeleaza cu incredere la Dillo. Este un produs scalabil, usor de integrat si rentabil!
Pentru ca ai citit articolul nostru pana la final, te rasplatim cu un secret. Dillo nu se opreste aici, urmeaza noi implementari interesante.


Gasiti mai multe detalii pe site-ul oficial Dillo - Get in Touch!

Pentru detalii tehnice, va punem la dispozitie Documentatia tehnica DOCS.

Inspira-te din articolele noastre!

Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Click OK pentru a accepta. Mai multe informatii.
OK