â
short message

Creeaza campanii de promovare cu ajutorul unui nou instrument de comunicare de pe piata, apelurile telefonice automatizate cu Text-To-Speech

In timp ce o strategie buna de marketing atrage clientii, o comunicare excelenta si un instrument bine folosit, asigura revenirea lor.

Trebuie sa anuntati clientii cu privire la o oferta speciala? Doriti sa-i invitati la un eveniment? Aveti un nou produs/serviciu lansat pe piata si doriti sa-l faceti cunoscut in grupul tinta? Atingeti toate aceste obiective cu un singur canal de comunicare, mesajele vocale cu Text-To-Speech.

Campanii de notificare, avertizare sau promovare mai personalizate, mai efeiciente și mai accesibile!


De ce folosesc alti specialisti in marketing acest instrument?
1. Pentru a adauga o nota personala comunicarilor sale - orice mesaj vocal trimis poate fi personalizat pana la cele mai mici detalii cu ajutorul tag-urilor personalizate.
2. Pentru a realiza campanii de comunicare/promovare mai eficiente - datorita usurintei de realizare si a feedback-ului primit in timp real de la receptori (prin intermediul mesajelor interactive IVR).
3. Pentru a realiza campanii tip Chestionar printr-un simplu apel telefonic - prin introducerea unui sistem vocal interactiv in cadrul unei campanii de marketing si posibilitatea clientilor de a interactiona cu mesajul primit prin intermediul tastelor.
4. Pentru a reduce costurilor campaniilor de marketing - fata de alte canale de comunicare, Mesajele Vocale cu Text-To-Speech sunt mult mai accesibile din punct de vedere a tarifului.
5. Pentru a fi diferit de concurenta - in Romania se merge mult pe canalele de comunicare/promovare traditionale si nu exista "curajul" de a adauga noi instrumente de comunicare in strategia lor de marketing.


Acest instrument de comunicare va permite sa pastrati legatura cu clientii prin utilizarea mesajelor vocale inregistrate in prealabil (fisiere audior), a mesajelor audio create cu ajutorul tehnologiei Text-To-Speech (mesaj text convertit in mesaj audio) sau a meniurilor vocale interactive (permit interactiunea clientilor cu sistemul telefonic prin intermediul tastelor sau Speech Recognition).


La ce sunt folosite serviciile de comunicare prin Voce in Marketing si Comunicare?
1. Oferte si promotii speciale catre un grup tinta bine segmentat.

2. Trimite invitatii la evenimentele organizate si solicita confirmarea de participare prin intermediul mesajelor interactive IVR.

3. Campanii de customer satisfaction si solicita un feedback in timp real de la clientii tai.

4. Alerte sau notificări

5. Promoveaza orice produs/serviciu nou pe piata.


CUM FUNCTIONEAZA
1. Importa lista de contacte sau integreaza cu un alt sistem software pentru a automatiza expedierea mesajelor
Importa contactele grupului tau tinta in format Excel sau CSV (numere de telefon fix sau mobil).
Integreaza serviciile de comunicare prin Voce in sistemul tau ERP/CRM sau orice alta aplicatie de comunicare si trimite apeluri telefonice in mod automatizat.
2. Creeaza mesajul audio, cu sau fara TTS
Iti oferim trei metode de redare a mesajului vocal catre clientii tai: mesaj audio creat cu tehnologia Text-To-Speech, mesaj audio inregistrat (format .wav) sau meniu vocal interactiv (IVR).
Fiecare mesaj audio poate fi personalizat cu datele clientului (nume, cod client, suma de plata etc.), trebuie doar sa ai aceste date in lista ta de contacte. Alege-o pe cea mai simpla si incearca sa fii diferit de concurenta ta!
3. Expediaza campania sau programeaza trimiterea la o data/ora din viitor
Stabileste ziua si ora expedierii campaniei de voce, in functie de grupul tinta ales.
Trimite mesaje vocale personalizate, la momentul potrivit!
4. Analizeaza rezultatele campaniei
Verifica rezultatele si optimizeaza campaniile viitoare in functie de acestea (cine a raspuns, cine a interactionat cu mesajul tau etc.).
Analizeaza si optimizeaza pe viitor in functie de rezultatele obtinute!



Alege sa fii diferit de concurenta ta, alege noul instrument de marketing si comunicare, Campaniile de Voice Vroadcasting cu Text-To-Speech. Contacteaza-ne pentru un Demo!

Vezi toate articolele

Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Click OK pentru a accepta. Afla mai multe
OK