short message
09 Dec

Campaniile de promovare cu Text-To-Speech sunt Vocea afacerii tale!

In timp ce o strategie buna de marketing atrage clientii, o comunicare excelenta si un instrument bine folosit, asigura revenirea lor.

Trebuie sa anuntati clientii cu privire la o oferta speciala? Doriti sa-i invitati la un eveniment? Aveti un nou produs/serviciu lansat pe piata si doriti sa-l faceti cunoscut in grupul tinta? Atinge-ti toate aceste scopuri cu un singur instrument de marketing, Mesajele Vocale cu Text-To-Speech.

Campanii de notificare, avertizare sau promovare mai personalizate, mai efeiciente și mai accesibile!


De ce folosesc alti specialisti in marketing acest instrument?
1. Pentru a adauga o nota personala comunicarilor sale - orice mesaj vocal trimis poate fi personalizat pana la cele mai mici detalii cu ajutorul tag-urilor personalizate.
2. Pentru a realiza campanii de comunicare/promovare mai eficiente - datorita usurintei de realizare si a feedback-ului primit in timp real de la receptori (prin intermediul mesajelor interactive IVR).
3. Pentru a realiza campanii tip Chestionar printr-un simplu apel telefonic - prin introducerea unui sistem vocal interactiv in cadrul unei campanii de marketing si posibilitatea clientilor de a interactiona cu mesajul primit prin intermediul tastelor.
4. Pentru a reduce costurilor campaniilor de marketing - fata de alte canale de comunicare, Mesajele Vocale cu Text-To-Speech sunt mult mai accesibile din punct de vedere a tarifului.
5. Pentru a fi diferit de concurenta - in Romania se merge mult pe canalele de comunicare/promovare traditionale si nu exista "curajul" de a adauga noi instrumente de comunicare in strategia lor de marketing.


"Acest instrument de comunicare va permite sa tineti legatura cu clientii dumneavoastra prin utilizarea mesajelor vocale inregistrate in prealabil (fisiere audior), a mesajelor audio create cu ajutorul tehnologiei Text-To-Speech (mesaj text convertit in mesaj audio) sau a meniurilor vocale interactive (care permit interactiunea in timp real).""


La ce sunt folosite serviciile de comunicare prin Voce in Marketing si Comunicare?
1. Trimite periodic oferte si promotii speciale catre un grup tinta bine segmentat.

2. Trimite invitatii la evenimentele organizate si solicita confirmarea de participare prin intermediul mesajelor interactive IVR.

3. Realizeaza campanii de customer satisfaction si solicita un feedback in timp real de la clientii tai.

4. Aduna-ti colegii la intalnirile neprogramate prin expedierea rapida a alertelor/notificarilor.

5. Promoveaza orice produs/serviciu nou pe piata.

Acest instrument de comunicare va permite sa tineti legatura cu clientii dumneavoastra prin utilizarea mesajelor vocale inregistrate in prealabil (fisiere audior), a mesajelor audio create cu ajutorul tehnologiei Text-To-Speech (mesaj text convertit in mesaj audio) sau a meniurilor vocale interactive (care permit interactiunea in timp real).


CUM FUNCTIONEAZA
1. Importa Contactele sau Integreaza cu un alt soft informatic pentru a automatiza trimiterile
Importa contactele grupului tau tinta in format Excel sau .csv si actualizeaza lista permanent pentru a centraliza datele intr-o singura lista de contacte.
Integreaza serviciile de comunicare prin Voce in sistemul tau ERP/CRM sau orice alta aplicatie de marketing si trimite comunicari direct de acolo.
2. Creeaza mesajul audio, cu sau fara TTS
Iti oferim trei metode de redare a mesajului vocal catre clientii tai: mesaj audio creat cu tehnologia Text-To-Speech, mesaj audio inregistrat (format .wav) sau meniu vocal interactiv (IVR).
Fiecare mesaj audio poate fi personalizat cu datele clientului (nume, cod client etc.), trebuie doar sa ai aceste date in lista ta de contacte. Alege-o pe cea mai simpla si incearca sa fii diferit de concurenta ta!
3. Configureaza campania de notificare/promovare prin Voce
Odata ce ai adaugat lista de clienti si ai creat mesajul, nu-ti mai ramane decat sa-ti setezi regurile de redare a mesajului (ex: de cate ori sa repede mesajul, de cate ori sa sune sistemul in cazul in care nu a raspuns prima data) si sa-ti stabilesti ziua si ora de expediere.
Trimite mesaje vocale personalizate, la timpul potrivit!
4. Analizeaza rezultatele campaniei tale
Te notificam atunci cand campania s-a finalizat si tu intri sa verifici rezultatele (cine a raspuns, cine a interactionat cu mesajul tau etc.).
Analizeaza si optimizeaza pe viitor in functie de rezultatele obtinute!Alege sa fii diferit de concurenta ta, alege noul instrument de marketing si comunicare, Campaniile de Voice Vroadcasting cu Text-To-Speech. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Inspira-te din articolele noastre!

Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Click OK pentru a accepta. Mai multe informatii.
OK