voice and sms API
16 IAN

Dillo - GET CLOSER TO YOUR CUSTOMERS, GET IN TOUCH!

O SOLUTIE BUSINESS CREATA DE CATRE DEZVOLTATORI, PENTRU DEZVOLTATORI!

Dintre toate proiectele dezvoltate pana acum, Dillo este produsul cel mai "iubit" de companiile din toate industriile si din toata lumea. Deoarece este o solutie fiabila si usor de integrat in aplicatiile lor software, care sustine in totalitate afacerea lor si pastreaza logica din spatele acestora.

CE REPREZINTA "Dillo"?
VOICE, SMS & EMAIL API
Dillo este o platforma de comunicare in Coud, care ajuta dezvoltatorii sa integreze comunicari de tip Voce, mesaje text Sms sau Email-uri in aplicația proprie, prin intermediul unui API.
Puteti extinde aplicatiile software proprii, cu ajutorul API-ului nostru care este suficient de simplu pentru a fi utilizat de orice dezvoltator, dar suficient de puternic pentru a satisface si cele mai exigente asteptari.

TEHNOLOGII FOLOSIT E
Inca de la inceput, ne-am propus ca Dillo sa devina un produs scalabil, securizat si puternic din punct de vedere al volumului de comunicari trimise prin intermediul API-urilor, motiv pentru care am folosit cele mai noi tehnologii in dezvoltarea lui.
Text-To-Speech, Automatic Speech Recognition, Call Trascription, Recording, Conference, sunt doar cateva dintre tehnologiile pe care le puteti folosi cu ajutorul API-ului nostru.
Dillo isi propune sa ofere un instrument care sa ajute companiile din diferite industrii sa reinventeze modul de comunicare cu clientii.

PRINCIPALELE AVANTAJE
1. RAPID - poti trimite cu usurinta milioane de comunicari prin Voce, SMS si Email, in acelasi timp.
2. DE INCREDERE - fiecare mesaj trimis prin API-urile Dillo este important pentru noi, motiv pentru care iti garantam o livrare de 99,99%.
3. EFICIENT - poti tine legatura cu clientii actuali sau poti genera noi lead-uri in cel mai scurt timp, fara sa fii nevoit sa implici multe resurse.
4. DE CALITATE - trimiti mesaje vocale cu Text-To-Speech in mai multe limbi, de o acuratete impecabila.
5. PERSONALIZAT - poti personaliza mesajele trimise prin API, pentru a oferi clientului o experienta unica.

Dillo te ajuta sa te conectezi cu oameni, locuri si lucruri care conteaza cu adevarat pentru afacerea ta.

voice and sms API

INDUSTRII CARE FOLOSESC SERVICIILE "DILLO"

1. TRANSPORT SI LOGISTICA - companiile de curierat, transport si logistica isi pastreaza clientii la curent cu ajutorul alertelor/notificarilor trimise prin Voice, SMS sau Email. Creste eficienta serviciilor de transport folosind canale de comunicare Dillo!
Afla mai jos la ce folosesc companiile de transport serviciile Dillo:
✔ Alerte cu noile locuri de munca, trimise catre angajatii care au abilitatile necesare;
✔ Alerte catre angajati sau clienti cu privire la modificarea programului de munca;
✔ Notificari de resetare a parolei;
✔ Alerte privind sumele de plată;
✔ Trigger appointment reminders din sistemul CRM;
✔ Notificari de actualizare a unei comenzi (statusul comenzii).

2. SERVICII FINANCIARE - companiile din domeniul financiar investesc in inovatie si servicii de calitate. In domeniul financiar, comunicarea in siguranta cu clientii este cea mai importanta!
Afla mai jos la ce folosesc companiile din acest domeniu serviciile Dillo:
✔ Dubla autenficare;
✔ Recuperare parola;
✔ Activare servicii online;
✔ Alerte istoric tranzactii;
✔ Notificari program de lucru special;
✔ Alerte de securitate.

3. COMUNICARE SI MARKETING - serviciile Dillo te ajuta sa ajungi la clienti din diferite colturi ale lumii. Adauga un strop de inovatie si personalizeaza campaniile tale de marketing!
Afla mai jos la ce folosesc agentiile de marketing serviciile Dillo:
✔ Notificari catre echipa de vanzari cu noi lead-uri aparute;
✔ Sondaje de satisfactie cu ajutorul campaniilor de Voce si a sistemelor vocale interactive;
✔ Campanii de fidelizare;
✔ Campanii de promovare servicii/produse.

4. HEALTHCARE - elimina introducerea manuala a datelor si primeste automat confirmarea/anularea programarilor in programul EHR (electronic health record). Dillo este solutia spre o comunicare sanatoasa cu pacientii tai!
Afla mai jos pentru ce folosesc clinicile si spitalele serviciile Dillo:
✔ Appointment remiders - trimite mesaje relevante prin SMS, Voce sau Email (reminder programare, reminder tratament medicamentos, ridicarea rezultatelor de la analize etc.);
✔ Programe educationale - ajuta pacientii sa-si atinga obiectivele de sanatate prin programe interactive de educatie medicala;
✔ Servicii de ingrijire preventive - informati pacientii si completati lista de programari pentru ingrijirea preventiva;
✔ Campanii de follow-up - solicita parerea pacientilor tai prin intermediul apelurilor telefonice cu Speech Recognition.

5. RETAIL, ECCOMERCE - campanii de fidelizare clienti sau promovare servicii/produse Automatizeaza comunicarea cu clientii tai!
Afla mai jos la ce folosesc cei din industria Retail serviciile Dillo:
✔ Campanii promotionale - trimite mesaje relevante prin SMS, Voce sau Email (coduri de oferta, reduceri promotionale);
✔ Notificari de confirmare - expediaza in timp real mesaje de confirmare a platii sau a efectuarii comenzilor online;
✔ Notificari de livrare - informati clientii cu privire la termenul de livrare si furnizati codul de urmarire a comenzii;
✔ Mesaje remarketing - trimite notificari rapide si in timp real, pentru a readuce clientii pe site sau in aplicatia mobile;
✔ Comunicari care anticipeaza intentia cumparatorilor - analizeaza comportamentul cumparatorilor tai, identifica nevoile si trimite notificari de solutionare a acestora;
✔ Campanii de follow-up (rating) - solicita parerea clientilor tai prin mesaje vocale interactive.


Credem in comunicarea ce ofera experiente inedite in rândul clientilor!

Daca ai o idee sau o aplicatie software ce consideri ca poate fi completata de serviciile de comunicare prin SMS, Email sau Voce, apeleaza cu incredere la Dillo. We give power to your application!


Gasiti mai multe detalii pe site-ul oficial Dillo - Get in Touch!

Pentru detalii tehnice, va punem la dispozitie Documentatia tehnica DOCS.

Inspira-te din articolele noastre!

Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Click OK pentru a accepta. Mai multe informatii.
OK